+45 51917135 kontakt@lachika.dk

Generelt når det kommer til hudpleje, er det en jungle at finde lige præcis de produkter som fungere for dig! Du bør til en start kigge på din hud og finde ud af hvilket hudtype du har, for derefter at kunne finde ud af hvad huden har behov for. Min egen hudtype er en kombineret fedtet hud med tendens til urenheder. Gennem tiden har jeg dog fundet ud af, at selvom der findes produkter målrettet lige præcis dette problem, så oplever jeg en forværring, da produkter målrette kombineret og fedtet hud virker udtørrende for huden. Jeg har fundet ud af at min hud trives allerbedst når jeg bruger gode fugtgivende produkter.

Hvis din hud er lige som min, eller din hud bare er tør og mangler fugt, skal du læse med her. Jeg har nemlig samlet tre fugtgivende dagcremer, som alle har vundet mit hjerte. Fælles for dem er, at de efter min mening kan anvendes både som dag- og natcreme. Desuden har de alle en form for matterende, ikke skinnende eller fedtende effekt, som jeg er helt pjattet med.

Hydra-repair day cream camellia & geranium blossom fra Grown Alchemist

Som jeg også startede med at skrive, kan disse tre ansigtscremer anvendes både dag og nat. Der står godt nok at dette er en dagcreme, men den er også vidunderlig som natcreme, man kan med fordel bruge en mængde der er lidt større. Cremen er let og luftig samtidig med at den er dejlig cremet, den trænger hurtigt ind i huden og giver en frisk og sund udstråling.

Klik eventuelt forbi min blog, Hverdagsblush.dk, og læs min fulde anmeldelse af cremen.

Vitamin E intense moisture cream fra The Body Shop

Vitamin E serien er en af mine yndlings serier fra The Body Shop og det er simpelthen fordi seriens produkter er dejlig milde og ikke mindst fugtgivende. Deres intense moisture cream er en meget cremede og yderst fugtgivende ansigtscreme, som faktisk fugter huden i op til 72 timer. Cremen får på ingen måde huden til at skinne eller til at se klistret ud, den giver blot et dugfriskt udseende.  

Water drench hyaluronic cloud cream fra Peter Thomas Roth

Denne ansigtscreme er en meget let gel-creme, som er drøj i brug, vandet på huden og trænger hurtigt ind. Cremen booster huden med fugt. Den indeholder 30 % koncentreret hyaluronsyre i form af tre molekylestørrelser, for at nå forskellige hudlag. Cremen er uden olie og duft og så passer den til alle hudtyper. Huden efterlades med det mest fantastiske finish. Den føles bare så lækker; silkeblød, glat, smidig og med en forbedret struktur der kan mærkes samt et friskt og let mat finish.

Water drench hyaluronic cloud cream (reklamelink) er blandt mine absolutte favorit ansigtscremer. Den er bare skøn på alle måde. Der er dog et lille minus, og det er dens pris, heldigvis kan man være heldig og opsnappe et godt tilbud i ny og næ!

Valg af cremer

Jeg kan stå inde for de tre cremer, det er nogle jeg synes man bør prøve på egen hud, og jeg er sikker på at de flest vil være vilde med dem. Hvis det er fugt som huden har behov for vel og mærket. Når det kommer til cremer til ansigtet, dag så vel som nat, gælder det om at finde en der fungere på egen hud og opfylder de krav man nu måtte have. Noget der tiltrækker mig ved cremer, om det er til ansigtet eller kroppen, så er det cremer med en lækker konsistens. Alfa og omega er for mig, bare at pleje huden, og lave en god investering. Huden er kroppens største organ og man skal leve med den hele livet, så man kan lige så godt passe godt på den!

Kærligst Charlotte

Instagram herFacebook herHjemmeside her