+45 51917135 kontakt@lachika.dk

Kurs mod fjerne kyster

Jeg sidder her på vores overdækkede terrasse med en god kop kaffe og bogen Kurs mod fjerne kyster. Jeg elsker at læse rejselitteratur og store beretninger om verden uden for vores egne fire vægge. Jeg er netop nået til kapitel 7 og Emil taler her om tiden.

Emil og Theis er på dette tidspunkt i bogen midt ude på Atlanten, på vej til Tobago. Emil ved at han skal igennem 4 tidszoner for at nå frem, at han synes det er fantastisk og sjovt at han selv kan vælge, om han vil skifte tidszone den ene eller den anden dag. Jeg smiler meget – nærmest griner, når jeg læser denne passage, for jeg kan følge ham.

For hvor har tiden meget magt. Vi er dybt afhængig af den. Hele vores liv er indrettet efter tidspunkter. Hvornår skal vi op, hvornår på job, sport kl. 17, hvornår lukker butikkerne og jeg kunne blive ved.

Time flies when youre having fun!

Til det kan jeg kun sige: “I guder, hvor Jeg glæder mig til vores rejse til Australien hvor vi ikke skal hænge os i tider hele tiden” . Selvfølgelig har vi nogle oplevelser, hvor vi skal ud og se på forskellige dage, hvor vi selvfølgelig har booket tid. Men udover det så skal vi bare være en familie på farten, VORES FART/TEMPO. Vi skal have tanket op på gode oplevelser og vi glæder os alle helt vildt.

Lillepigen på 3 år spørger til tider, om hun må tage bogen frem og kigge billeder fra Australien. Bogen er vores Lonely Planet guide og hun peger lystigt – der skal vi hen, den kænguru skal vi se, far skal op og gå på broen – Sidney Harbour Bridge, vi skal se koalaer og jeg kunne blive ved. Og sønnike der glædeligt siger, vi skal svømme ved Great Barrier Reef, men han er bange for hajer.

Her må jeg bare sige det fryder og glæder mit hjerte at vores børn også har denne eventyrlyst som vi har.

Tid

Vi hænger os i tiden……………… Måske egentlig et godt udtryk, for for at være helt ærlig, så er det skisme ikke altid helt sundt at leve efter denne rettesnor. MEN det bliver vi nød til i og med vi i i-landene lever sådan.

Det var bare lidt tanker herfra på en dejlig lørdag.

Tusind tak fordi du ville læse med.

Altid velmenende ord

ByBine

Instagram herFacebook herhjemmeside her