Sponsoreret af Le Mini Macaron

Indeholder reklamelinks

Jeg elsker neglelak, men jeg er ikke ekspert i at ligge det. Jeg elsker at have neglelak på mine negle og at kunne finde lækre farver der matcher årstiderne og mit humør. Le Mini Macaron har været så søde, at sponsorere nogle rigtig lækre sommerlige lakker, som jeg gerne vil vise jer!

Le Mini Macaron laver lækre gel-neglelakker, som man helt selv kan anvende og endda meget nemt. I deres “kits” er der nemlig en LED lampe, som størkner lakken på 30 sekunder! Det er nemt, smart og voila, så har du lavet din egen gel-manicure på ingen tid! Og så har de altså bare så mange fine farver!! 😊

Jeg vil i denne artikel vise jer, hvordan man bruger lakkerne og så kan i se billeder af de fine farver, som Le Mini Macaron har sendt til mig herunder 🙂

HOW TO;

Man starter med at fjerne alt skidt eller gammelt neglelak på neglene. Herefter filer man sine negle, som man gerne vil have dem.

Så skal man huske at have lampen klar! Herefter er det i gang – Man påfører et tyndt lag på den første negl og putter den ind i lampen og tænder den. Her skal den blive i 30 sekunder (til lampen stopper med at lyse), hvorefter man påfører et nyt lag, lidt tykkere denne gang – og ind i lampen igen! Sådan fortsætter man på alle neglene, indtil man har de fineste gel-negle – NEMT!

Step-by-step i billeder

FAIRY FLOSS

Den smukkeste lyserøde farve! Jeg elsker den her fine, sarte, baby-lyserøde neglelak, som er så fin på neglene. Wow siger jeg bare. Jeg syntes at den er okay nem at påføre og at resultatet bliver super fint. Den bliver pænest med 3 lag, syntes jeg. Jeg er sikker på at jeg kommer til at bruge denne fantastiske lak meget til sommer!

Den smukke Fairy Floss koster 129,95kr og kan findes her.

LEMON SORBET

Denne er også super fin, den minder mig helt vildt meget om sol og sommer! Den skal også have 3 lag for at dække bedst og blive pænest. Resultatet blev rigtig fint, med en smule ujævnheder, men det er nok mine dårlige neglelak-påførings-evner! 😉

Lemon Sorbet koster 129,95kr og kan findes her.

PEACH

Utrolig smuk sommerlak! Peach er bare så fin og dækker rigtig godt. To lag er nok med denne og den er simpelthen så fin på! Den er super nem at påføre. Jeg er så vild med resultatet! Den skal jeg virkelig ud og flashe til sommer!

Farven Peach koster 129,95kr og kan findes her.

FJERNELSE AF GEL-LAKKERNE

Le Mini Macaron har lavet smarte neglelakfjerner-pads, som man åbner og stikker fingrene ned i, når lakken skal fjernes. Dette er bestemt den nemmeste måde at få gel-lakken af og klart den måde jeg vil anbefale. Inden man tager dem på, er det en god ide lige at file lidt på lakken, så neglelakfjerneren nemmere kan trænge ind i neglelakken. Man skal sidde med de her neglelakfjerner-pads på fingrene i 15 minutter. Herefter fjernes de og neglelakken indenunder er krakeleret og det meste skal gerne være faldet af. Brug en neglebåndsskubber til forsigtigt at skubbe det resterende neglelak af. Husk at brug en god olie på dine negle bagefter.

Jeg er helt vild med Le Mini Macaron! Man får et rigtig lækkert resultat og man behøver slet ikke at få lavet gel-negle i en salon når man har et Le Mini Macaron kit. Et kit med lampe koster 349,95kr og kan købes her. 😊

Min yndlings af de 3 må bestemt være Fairy Floss skarpt efterfulgt af Peach. Jeg er så vild med de to farver! Lemon Sorbet er også rigtig fin og virkelig sommerlig, men den er på en 3. plads, da jeg syntes at den måske er lidt for gul til mig og de andre er farver jeg bedre kan se mig bære.

Hvilken er jeres favorit af de 3? Har i prøvet Le Mini Macaron? Hvis ja, hvilken er så jeres absolut yndlingslak? Efterlad en kommentar nedenfor og lad mig vide det 🙂 Hvis i har nogle spørgsmål, er i velkomne til at stille dem her, eller skrive til mig på Instagram 😊 Og hvis i har lyst til at kigge lidt rundt på Le Mini Macarons hjemmeside kan i trykke her og komme direkte til siden.

Tak fordi i læste med!
Knus Nanna