+45 51917135 kontakt@lachika.dk

Indeholder reklame

Julens forberedelser er allerede i gang og kan ses i diverse butikker – og online shops. Det er for nogen (heriblandt mig selv) helt okay, for jeg finder det rart at have tjek på alle mine ting og føler at det giver mig mindre julestress i december måned, hvor køerne samtidig er lange i butikkerne. Jeg er også gået i gang med at arrangere en advents julekalender til min mand og jeg, og den første søndag i advent er i år også den 1 december – Hvor heldig har man lov at være? Derfor har jeg bestilt Sinful Deluxe julekalender til den første advents pakke, og den vil jeg gerne fortælle lidt mere om. Faktisk er der hele to udgaver, så hvorfor ikke tage dem begge med? 🙂

Sidste år havde vi den første udgave, og det var sjovt at åbne en låge hver dag – på en lidt anden måde end en chokolade julekalender 😉 Med sådan en succes, så må det være deluxe udgaven i år. Har du prøvet en af dem? Ellers vil jeg varmt anbefale dig og din partner det, men I skal ikke tænke for længe.

Blev solgt på rekordtid sidste år.

Billedet er lånt af Sinful

Sinful julekalender 2019 / Køb den her

Reklamelink
Kalenderen indeholder  indeholder 24 populære, håndplukkede bestsellere og er fyldt med pirrende sexlegetøj, forførende accessories til forspil og produkter til blide bondage lege. Alt sammen til en værdi af hele 2.300 kr. og så er det en ny og opgraderet version af sidste års bestseller, hvor over halvdelen af produkterne er helt nye styles. Der medfølger desuden en gratis Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 50 ml. til alt det nye legetøj.

Den er perfekt til jer, der vil fylde december med overraskelser, nydelse og sex. I det medfølgende inspirationshæfte finder I tips og tricks til, hvordan I med produkterne får en julemåned, der i dén grad er de bankende hjerters fest.

Billedet er lånt af Sinful

Sinful Deluxe julekalender 2019 / Køb den her

Reklamelink
Kalenderen er kendt fra landsdækkende TV i hele Skandinavien og blev udsolgt på rekordtid sidste år. Den indeholder 24 håndplukkede bestsellere til hende, ham og par fra nogle af verdens mest kendte sexlegetøjs brands som We-Vibe og Tenga og populære skandinaviske mærker som Obaie, Nortie og Sinful. Den er især velegnet til jer, der allerede har lidt eller nogen erfaring med sexlegetøj og ønsker produkter i den bedste kvalitet, der måske endda udfordrer jeres erotiske leg. 

Begge julekalendere er lavet i et begrænset antal og blev solgt på rekordtid sidste år – så skynd dig at få fingrene i jeres og få en jul, I aldrig glemmer!

Hvor længe tør du vente med at købe jeres?