+45 51917135 kontakt@lachika.dk

Alt ved denne ret er velsmag på velsmag i herlig forening. Små smagfulde kyllingekødboller i den lækreste cremede og krydrede sovs lavet af bl.a. kokosmælk og peanutbutter – det er altså en kombi der virkelig kan noget! Som bonus er det en ret, der både er nem og børnevenlig, og som kan være klar på 30 minutter 🙂

Rød karrygryde med kyllingekødboller og ris (4 pers)

Kødboller

  • 450g hakket kyllingekød
  • 1 tsk stødt ingefær
  • 1 fed hvidløg, knust
  • 1/2 løg, finthakket
  • 1 tsk rød karrypasta
  • 2 spsk fiskesauce
  • Smør til stegning

Rød karrysovs

  • 2 fed hvidløg, fitnhakket
  • 1 løg, finthakket
  • 1 rød peberfrugt i strimler
  • 1 dåse kokosmælk (stor dåse)
  • 2 spsk peanutbutter
  • 2 tsk rød karrypasta
  • 1 spsk limesaft
  • 3 spsk fiskesovs

Kødboller

Rør alle ingredienser til kødbollerne sammen til en fin fars. Form små kødboller og steg dem i lidt smør til de er gyldne på alle sider. Tag dem af panden.

Sovs

Svits hvidløg, løg og peberfrugt på panden 3-4 minutter. Tilsæt de resterende ingredienser og giv sovsen et opkog. Lad det hele simre 5 minutter. Smag evt med karrypasta, fiskesovs og/eller limesaft. Put kødbollerne på panden og lad dem simre med et par minutter. Server hele herligheden med grove ris og lidt krydderurter på toppen.