OM

“This year, fall in love with taking care of your body, mind and soul. Do it for you. Selfcare is giving the world the best of you, instead of what’s left of you”

Min historie

Trine Kofoed – Stifter og ejer af La Chika:

Livets udfordringer kom til mig i en ung alder, og allerede som 13årig faldt jeg (hårdt!) for første gang. Det blev grobunden for en tidlig interesse for andre mennesker, mig selv og vores forskelligheder. 

Efterfølgende havde jeg behov for at bevise en masse. Jeg havde måske en idé om, at jeg skulle vise min styrke, efter at have været væltet. Der var snart ingen grænser for alt det jeg nåede og kunne, gerne uden fejl og før tid. Og mine egne forventninger til mig selv blev urealistiske, imens jeg prøvede at nå målet i mit eget løb på andres klapsalver.

Men efter noget tid, så sagde min krop fra igen, denne gang på en anden måde, som viste sig i store hudproblemer. De var med til at skabe min interesse indenfor selvsamme område. For når vi snakker om velvære, så er der mange ting der spiller ind, og dem kan du læse om her på vores online magasin.

Det er blevet vigtigt for mig, at brøle op om, hvor vigtigt det er at passe på sig selv. I starten motiverede det mig, at mit helbred også var vigtigt for mine nærmeste. Men med tiden, så opdagede jeg, at jeg også har fortjent at være god ved mig selv, for min egen skyld.

Det fortjener du også at huske, og jeg vil gerne minde dig om det.

Om La Chika

La Chika er et online magasin med indhold fra vores egen redaktion, men også fra vores skribenter, som giver deres personlige fortællinger og erfaringer videre.

Vi drømmer om at skabe et univers, som kan være dit frirum når du behøver det, et sted hvor du bliver mindet om, hvor vigtig du også er, og selvom du skulle befinde dig indenfor et tabubelagt område, så er du langt fra alene og her vil du blive mødt med varme.

Vi ønsker at sætte fokus på livsnyderi og velvære, som er indenfor en vifte kategorier, hvor man som læser kan plukke indenfor egne interesser. Og så håber vi, at magasinet vil sprede gode vibes og positive energier, som kan være med til at løfte humøret når du kigger forbi.

Egenomsorg må være det nye sort!

Wellness tip:

 

Sometimes you gotta throw out the to-do list. By resting today, you give yourself the capacity to be your bedst tomorrow.

Hvad med dig?

Husk at du altid er velkommen til at henvende dig til os, vi vil elske at lære dig bedre at kende. Vi kan evt. følges på vores sociale platforme, find os her: