Indlægget indeholder reklame og reklamelinks
Reklamelinks er markeret med *

Jeg har altid drømt om lange, smukke bambiøjenvipper og jeg har prøvet en hel del mascaraer igennem mit liv, for at prøve at opnå den længde jeg gerne ville have. Men så var det at øjenvippeserum blev populært og det skulle jeg da prøve. I kan læse med i artiklen her, om min oplevelse med hhv. Xlash Eyelash Serum og Sanzi Beauty Eyelash Growth Serum.

Xlash Eyelash Serum

Jeg brugte Xlash Eyelash Serum hver dag i et halvt års tid. Jeg købte den med 6 ml på Nicehair.dk * da jeg havde læst rigtig mange gode anmeldelser af den. Den er super nem at påføre. Den skal bare påføres på øjenlåget, helt nede ved vipperne, ligesom en eyeliner. Jeg har oplevet at mine øjenvipper er blevet en hel del længere, det blev de efter en måneds tid. Men herefter er det gået lidt i stå. Jeg ville gerne have ekstra fylde og måske lidt mere længde end Xlash har givet mig, men overordnet set, så er jeg tilfreds med resultatet.

På billederne kan man se før jeg begyndte at bruge Xlash og et halvt år efter. Det er ikke det bedste førbillede, det ved jeg godt, men man kan da godt se at de er vokset lidt.

Hvis du har lyst til at prøve Xlash Eyelash Serum kan du finde den hos Nicehair.dk * ved at trykke på linket her * Det er den med 6 ml. Der findes også en med 3 ml som kan findes her *

Før Xlash.

Efter et halvt år med Xlash.

Sanzi Beauty Eyelash Growth Serum

De søde mennesker fra Sanzi Beauty har været så søde at sende deres meget omtalte Eyelash Growth Serum, så jeg kunne teste den. Jeg har jo hørt så meget godt om den på bl.a. Instagram, så jeg var super glad for at have fået muligheden for selv at kunne teste den. Sanzi Beauty Eyelash Growth Serum er oliefri, hormonfri, fri for parabener, vegansk certificeret og ikke tilsat kunstig parfume. Den skal bruges en gang dagligt.

Jeg startede på Sanzi øjenvippeserummen d. 9 marts og har brugt den hver siden. Så jeg har brugt den i lidt over 2 måneder. I starten syntes jeg at jeg kunne se at mine vipper blev fyldigere og lidt mørkere. Efter nogle uger gik især én af mine vipper amok og jeg tænkte at hvis bare resten fulgte trop, så ville jeg hurtigt få smukke vipper. Men efter nogle dage faldt den af. Siden er det gået langsomt fremad. Jeg syntes sagtens at jeg kan se at mine øjenvipper er vokset efter jeg begyndte på Sanzi. Jeg syntes det er meget svært at få taget billeder af det, da min vippespidser er meget lyse, i forhold til rødderne på vipperne. Men jeg er tilfreds med virkningen af denne serum, overordnet set.

På billederne kan i se mine vipper efter 3 ugers brug af Sanzi hvor den ene vippe gik amok. I forhold til efter Xlash, syntes jeg godt at man kan se en forskel. Billede 2 er 2,5 måned med Sanzi. Hvis man kigger godt efter kan man se at de er blevet en del længere, men vipperne er meget lyse i spidserne og det kan godt være svært at se.

Hvis du har lyst til at prøve Sanzi Beauty Eyelash Growth Serum, kan den købes på Sanzi-Beauty.com. Ved at trykke på linket her kommer du til den med 5 ml, men den findes også i en med 2 ml som du kan finde ved at trykke her.

Efter 3 uger med Sanzi.
Efter 2,5 måned med Sanzi.

Jeg har ikke opnået det ønskede resultat. Jeg har set rigtig mange på bl.a. Instagram der har fået helt utroligt lange vipper ved brug af diverse serummer. Jeg ved at det er meget individuelt hvordan ens vipper reagerer og jeg har bare nogle vipper der ikke vil vokse lige så hurtigt som resten af hårene på min krop, desværre. Men jeg giver ikke op!

Læs også: Bløde læber: 6 læbepomader der virker