+45 51917135 kontakt@lachika.dk

Nogle gange er man som fysisk handicappet ikke appelsinfri. Vi holder også fest 😀 og folk der kender mig, ved jeg er en fest-abe af F O R M A T.
MEN nogle gange så skal fest-aben bare klappe i :).
Men i nattens mulm og mørke en fredag aften lovede jeg en kammerat, at jeg sagtens kunne svømme Christiansborg rundt til august. Så her er vi nu. Jeg skal svømme Christiansborg rundt Jeg har næsten tilmeldt mig løbet. Og har ingen anelse om, hvordan det er, at svømme i åbent vand.

Christiansborg rundt 2019

Ruten rundt er 2 km.

Blod på tanden

Det er jo ikke fordi, jeg ikke er vant til at svømme. Nej……… Har svømmet en guds velsignelse af meter i klorvand….. MEN det er skulle svømme i åbent vand med tang og klamme andre ting LÆS: vandrotter, gør det lige en tak for spændende og jeg kommer VIRKELIG ud af min comfort zone. MEN beslutningen er taget. Jeg gør det. Og bagefter synes jeg, det er helt vildt fedt at have fuldført. Og ærligt talt, så glæder jeg mig MEGET!

Er der andre, der har meldt sig til dette løb?

Presser i også jer selv til det yderste. Til derud, hvor man tænker………. Kan jeg bunde?

Træning, Træning, Træning

Så træning skal der til. Der er 2 km rundt. Jeg har får lov at benytte svømmefødder i og med, at jeg ikke ville kunne styre det uden svømmefødder i forbindelse med diverse strøm i vandet. Træningen er også gået i gang. 2 x vandtræning i ugen og 4 x styrketræning. Hen over foråret vil der komme mere vandtræning på.

Du vil løbende kunne læse mere om træningen op til, inde på min blog:

Når Hjertet Taler.

Det var lidt herfra. Ha’ en super dejlig dag.

Klorvand & Svømmefødder fra

ByBine

Instagram her – Facebook her – hjemmeside her