Verdens bedste, nemmeste og måske hurtigste pizzasnegle. De er bløde, luftige og lækre.
Den her version er koldhævet; rørt sammen på 5 minutter igår og klar til at blive fyldt, rullet og bagt morgenen efter. Så er der lune, lækre pizzasnegle på 20 min, klar til dagens udflugt, mellemmåltider, madpakken eller hvad du nu lige synes. De kan fint fryses og tages op efter behov.

Vi elsker at finde nye og spændende ingredienser, lad dig inspirere her *

Jeg har lavet dem helt standard; tomat, skinke, ost og oregano – det er mine egne ungernes favorit, men du kan putte lige det i du synes. Pizzasovsen kan du selvfølgelig lave selv, men skal det være nemt og hurtigt, kan du købe den færdig eller bruge ketchup – det fungerer lige så godt.

Til 18 herlige pizzasnegle skal du bruge:

Dej

  • 1 dl mælk
  • 15g gær
  • 1 dl olie
  • 1/2 spsk sukker
  • 1/2 tsk salt
  • 1 dl ymer, eller lign.
  • 1 æg
  • 250g hvedemel
  • Ca 100g rugmel

Fyld

  • 1/2 dl ketchup (eller pizzasovs, el. tomatpuré el. 50/50 ketchup/puré)
  • 50g skinke i tern
  • 2 håndfulde revet ost
  • 1 spsk tørret oregano

Sådan gør du:

  1. Rør gæren ud i mælken.
  2. Tilsæt hvedemelet og ælt i røremaskine eller med håndmixer med dejkroge. Tilsæt rugmelet lidt efter lidt til tilpas konsistens. Dejen skal være fast og blød, men ikke klistre for meget.
  3. Hæv natten over i køleskab i en skål under fugtigt klæde.
  4. Næste dag tændes ovnen på 200 grader.
  5. Rul dejen ud til et rektangel (ca. 5 mm tykt). Smør ketchup på og hak skinke og ost fint, drys det derefter ud på dejen. Top med oregano. 
  6. Rul dejen sammen og skær skiver af ca. 2 cm.
  7. Læg sneglene på en bageplade med bagepapir, drys med oregano og bag ca 15 min til de er fine gyldne.

Her finder du spændende bagemix, når det det skal være nemt eller gå hurtigt i køkkenet*

Tip!

Skal du bruge pizzasneglene her og nu, er det selvfølgelig også muligt. Så bruger du blot 50 g gær i stedet og lader dejen hæve 1 time ved stuetemperatur – så er de klar til at blive fyldt, rullet og bagt.

Læs også: Lynhurtig pita-pizza

Ved at bestille via vores links, er du med til at støtte op om magasinets skribenter og udvikling.
Reklamelinks er markeret med en *