+45 51917135 kontakt@lachika.dk

Det var en kold vinter dag, det gik galt. Der skete det der ikke måtte ske. Jeg var under uddannelse som anlægsgartner, jeg havde endelig fundet min drøm, og tænkte nu kører det, nu er jeg endelig oven på igen, efter to knæoperationer og en fødsel af min søn. Jeg var endelig kommet på toppen igen, og så sker det, jeg glider og falder ind i en flismaskine da jeg prøver at skal flytte den, jeg kan mærke med det samme at den er helt gal. Det siger et meget højt smæld inde i højre skulder, jeg finder senere ud af at min skulder har været af led, men selv hoppet på plads igen, udover det har der også været en fraktur, som ca. vil tage 1 år at vokse sammen.

Armen kom i slynge til at starte med.

Jeg kommer tilbage til min uddannelse, dog med store smerter, men får mit svendebrev. Lægerne siger at det komme til at tage tid og at jeg nok skal lære og leve med det. Jeg bryder helt sammen, og ved at det betyder at jeg skal finde mig en ny drøm. En drøm jeg endnu ikke har fundet frem til.

Efter utallige behandlingsformer, døjer Jeg stadig med daglige smerter, jeg har hovedpine minimum 3 gange om ugen, får migræne med jævne mellemrum, og døjer med fingre der sover.

Jeg har heldigvis en søn som gør at jeg kommer op hver dag. Og giver mig grund til ikke at give op, og blive ved med at kæmpe for at komme tilbage på arbejdsmarkedet igen. Han kender ikke til andet end at jeg har en dårlig skulder, kom til skade da han var 8-9 mdr gammel. Så jeg bruger al min energi på han, så han ikke kommer til at mærke for meget til det.

Han giver mig motivation, og giver mig lyst til at finde frem til en ny hylde jeg kan høre til. Som kan være med til at skabe de bedste rammer for min familie.