+45 51917135 kontakt@lachika.dk

Hverdagen er i gang igen, så aftensmaden må gerne være både nem og hurtig – men også velsmagende. Her får I en lynhurtig, super lækker ret, som kan alt det; kylling i cremet og smagfuld fløde/chamignonsovs. Sovs med champignon – og fløde ikke mindst, smager bare altid fantastisk! Og i kombi med kylling og pasta, får du altså her en vinderret, som vil falde i god jord hos de fleste. Den tager under en halv time at bikse sammen og smager ganske forrygende.

Ingredienser (4 pers)

400g pasta
1 løg
2 fed hvidløg
300 g champignonger
Smør til stegning
400 g kyllingebrystfilet
1 1/2 dl hvidvin
2 1/2 dl fløde
2 dl hønsebouillon
salt og peber

Sådan gør du:

Sæt pastaen til kogning.

Pil løg og hvidløg og hak dem fint. Skær champignoner i skiver. Svits alle 3 dele i lidt smør i en gryde til løgene bliver bløde og champignonerne bruner lidt.

Skær kødet i mundrette bidder og tilføj det til gryden. Steg til kyllingen er fint brunet.

Tilføj hvidvin til gryden og lad det koge ind i ca. 5 min.

Tilsæt derefter fløde og bouillon, lad det simre med 8-10 minutter mere.

Smag til med salt og peber og server med pastaen og evt. et drys persille på toppen.

Læs også: Kyllingegryde med paprika