Med under en måned til juleaften kan vi vist godt blive enige om, at julen nu for alvor er lige rundt om hjørnet. Og derfor er de skønne og dejlige mennesker omkring os jo selvfølgelig også begyndt at spørge ind til vores juleønsker 🙂 Og er der noget jeg elsker, så er det at få en kæmpelang ønskeliste fra dem jeg skal ud og shoppe gaver til. Men åh, hvor kan det dog bare være svært at finde på ønsker til sig selv, ikk?

Derfor har jeg været ude i nogle forskellige shoppingcentre og suge en masse inspiration til mig, så I her kan få nogle ideer til, hvad der skal på jeres egen ønskeliste i år – Eller måske få ideer til, hvad I vil shoppe til jeres søster/veninde/mor/kusine/kæreste eller andre kvinder I har kær.

HYGGETØJ & UNDERTØJ

Personligt elsker jeg at få tøj i gave! Men jeg ved også godt hvor enormt svært det kan være, at shoppe tøj til en anden og ramme stilen helt præcist. Noget som måske kan være lidt lettere at ramme plet med, er hyggetøj! Nattøj, loungewear og hyggetøj er jo oplagt at købe i denne kolde tid, og er altid så skønt at modtage.

Butikkerne bugner lige nu af lækre sæt, med alt fra vinterlige tern og prints til smukke satin natkjoler, så der burde helt sikkert være noget til enhver smag.

Et par søde og varme hjemmesko, f.eks. med søde rensdyransigter kunne måske også være en idé. Eller måske en sød sovemaske. Tykke, bløde strømper i fint strik også så hyggeligt, og igen – oplagt i denne kolde tid. 

Sovemasker HER – Rødt/ternet natsæt HER – Lyserødt/ternet natsæt HER
Mickey Mouse natsæt HER – Find flere natsæt HER og HER

Sjove strømper HER – Rensdyrhjemmesko HER
Find flere hjemmesko HER – Tykke hyggestrømper HER

Hvis man ikke er så meget til hyggetøj, så kunne noget fint undertøj eller en fin satinkimono måske være en idé.
Lækkert lingerie kan man jo faktisk aldrig have for meget af. Og lige nu er der så meget at finde i den smukke julerøde farve.

Find masser af røde BH’er HER og HER og HERFind røde trusser HER og HER
Find rød satinkimono HER og HER og HER og HER og HER

SMYKKER

Hvem elsker ikke smykker? Og smykker behøver jo bestemt ikke koste en formue, men kan findes i mange forskellige prisklasser.
Disse fine sager er budgetvenlige og samtidigt også utroligt søde og personlige.

Find alle viste øreringe HER – Find mange flere søde smykker HER
Find endnu flere smykker HER og HER

ACCESSORIES

Noget jeg personligt elsker er fine accessories! Med de rette accessories kan et basic outfit dresses op eller ligefrem få et helt andet udtryk. 
Hårpynt er utroligt in lige nu, både til hverdag og fest, og butikkerne er derfor fyldt med de fineste hårspænder, hårbøjler og hårelastikker i alverdens farver og prints. 

Find masser af scrunchies HER og HER og HER – Find masser af hårbøjler HER og HER og HER – Find masser af hårspænder HER og HER og HER

Sko og støvler er blandt de accessories jeg er så dårlig til at købe til mig selv, og lige præcis derfor skriver jeg det altid på min ønskeliste. Her har jeg fundet et par lækre ankelstøvler med snakeprint (en trend jeg personligt er helt vild med!), og de er derfor også røget direkte ind blandt mine egne juleønsker i år. 

Støvler med snakeprint HER – Find flere HER og HER og HER og HER
Find sorte ankelstøvler HER og HER

En fin taske kunne måske også være oplagt at skrive på listen i år? Det er jo endnu en ting man faktisk ikke kan have for mange af 😉 Og som, sammen med et par lækre støvler, virkelig kan gøre en kæmpe forskel til et outfit. Derfor har jeg her fundet en lille taske med matchene snakeprint. Men det kunne jo også være en klassisk sort taske eller måske et cool net til hverdagsbrug. Eller hvad med en toilet- eller makeuptaske? 🙂

Find masser af makeuptasker HER og HER
Find masser af tasker med slangeskindsmønster HER og sorte tasker HER og HER

VINTER ACCESSORIES

I denne grå og kolde tid er huer, vanter og halstørklæde helt uundværlige, og det er derfor helt oplagt for mig at ønske mig mere af den slags. Jeg elsker et stort og hyggeligt halstørklæde, og jo flere forskellige slags og farver jeg har, jo bedre – Jeg kan godt lide at variere det lidt og samtidigt sætte lidt kulør på den mørke tid. Derfor har jeg her fundet lidt forskellige farverige vinteraccessories frem, men igen, de findes jo i alle farver. 

Find rosa/sortmønstret halstørklæde HER – Find gul hue HER – Find ternet sort/hvidt/gult halstørklæde HER
Find smartphone glimmervanter HER – Find flere vanter HER og HER

T-SHIRTS & TRØJER

Jer der følger med hos mig på Instagram, ved godt at jeg elsker en sjov/anderledes/retro bluse. Derfor ville det også være helt forkert, hvis ikke jeg inkluderede et par stykker i denne artikel. Og det står jo selvfølgelig også på min egen ønskeliste i år 😀

Find en masse Disney t-shirts HER
Find Coca-Cola t-shirts HER og trøjer HER

Jeg håber I fik noget god inspiration – Måske til jeres egen ønskeliste ellers måske til noget gaveshopping til en I holder af. Tak fordi I læste med 😀
Og shout-out til min skønne veninde Line, der agerede fotograf i forbindelse med denne artikel 😀