+45 51917135 kontakt@lachika.dk
Reklame – For Emma.dk

Cliniqe har lavet denne super lækre rensecreme, som bliver til en olie når man smører den i ansigtet, den tager alt! se billedet, selv min mascara som er ret strid at få af.

Jeg har købt den hos Emma.dk

Jeg tror efterhånden vi alle er begyndt at se hvor vigtig en god rens er. Da jeg var yngre gik jeg ikke op i min hud på nogen måder, det først indenfor de sidste par år hudbranchen er boomet helt vildt.

Jeg har lært min hud at kende, hvorfor jeg får bumser i en alder af 32, samt hvordan jeg kan holde det nede.

Cremer og serummer osv. virker altså ikke optimalt uden man har renset snavsen af sin hud, det gir da god mening ikke 😉 ? Jeg går op at mine rensecremer, olier eller hvad man måtte bruge, ikke er spækket med parfumer og alverdens tilsætningsstoffer. Huden har altså bare ikke godt af det.

Jeg håber I har fået mere interesse i at pleje jeres hud lidt mere 😉

Hvis denne rens ikke er på hjemmesiden har Emma.dk rigtig mange andre lækre mærker der er værd at gå efter. Firmaet er en fordelsklub og man betaler 85 kr. pr måned, og de er altså hurtigt tjent hjem igen med de priser de kører.