+45 51917135 kontakt@lachika.dk

Indlægget indeholder reklame og reklamelinks
Reklamelinks er markeret med *

Ind imellem sker der noget magisk; Du opdager et nyt produkt, der kan noget ekstra særligt og som føles helt unikt og specielt. Den følelse af begejstring ønsker Goodiebox at dele så ofte som muligt, og igen i år kan de uddele Goodieboxprisen 2020 i samarbejde med Danish Beauty Awards og Danmarks allerbedste medlemmer.

for prisen er til ære for dig og alle de danske kvinder, der følger “the yourselfish way of living”. Dem, der gør sig selv til en prioritet og ikke lader andres behov eller mening komme før deres egen. Dem, der bringer me-time tilbage på agendaen og som sætter #mefirst.

Og nu er det igen tid til at “be yourselfish”. For som medlem er det dig og ikke en jury, som vælger hvilket af boksens produkter, der har fortjent at vinde Goodieboxprisen 2020. Er du klar til endnu et me-time moment? Luk øjnene, sænk tempoet, tag en dyb vejrtrækning, hæng “spørg far”-skiltet op på døren, sig pyt til andre forventninger og forkæl din krop og sjæl med masser af velvære.

Din krop og sind fortjener det bedste.


Forkæl dig selv – Bestil boksen her*

Denne måneds produkter:

Rituals, The Ritual of Sakura Foaming Shower Gel – I Asien er ris et symbol på happiness. Så kan morgenen starte meget bedre end med din Sakura Foaming Shower Gel fra Rituals lavet på økologisk rismælk? Den unikke teknologi forvandler gelen til silkeblød, rensende skum med den skønneste duft af kirsebærblomster. Aah… Instant happy moment.

Roze Avenue, Glamorous Volumizing Dry Shampoo – Vil du have perfekte lokker med et fearless lift OG effekten af tørshampoo på samme tid? Så er dette dit nye favoritprodukt. Roze Avenue tørshampoo øger dit hårs tekstur og fylde ved at absorbere olie og urenheder. Med den ultra lette vægt og ikke-tørre formel, får du øjeblikkelig forfriskning. Ryst godt og sprøjt med 15-20 cm. afstand på tørre rødder eller lige dér, hvor du har brug for ekstra volumen og struktur.

Aurelia, Revitalise & Glow Serum – Goodiebox har måske lige fundet ungdommens kilde i dette ekstremt vanedannende serum, der hjælper med at give en mere ensartet hudtone og hindrer aldringstegn. Det er en let og hurtig absorberende serum af 100% ren, bioorganisk botanik. Baobab er rig på omega 3, 6, og 9, og giver et nyt liv til huden, mens hibiscus og den opstrammende kigelia africana bekæmper oxidativt stress. Påfør to dråber på ren hud og brug cirkulære bevægelser til at fordele på ansigt, nakke og hals.

Karmameju, BLAZE Power Potion 03 – Nærer og beriger huden naturligt, mens nakkespændinger, hovedpine og ømhed lindres. BLAZE er en aromaterapeutisk roll-on med dynamiske, økologiske og effektive ingredienser som djævlens klo, arnica, menthol og kamfer, som skaber en varm/kold fornemmelse på huden. Slap af i krop og sind mens du lader dig forføre af den fantastiske duft. Roll-on-kuglen gør desuden BLAZE let at bruge på farten.

N.A.E, Repairing Shampoo Bar – Dyk ned i denne bølge af behagelig og sød duft fra N.A.E’s Repairing Shampoo Bar. Økologisk oliven og basilikum ekstrakter renser og blødgør effektivt dit hår, og gør det samtidig skinnende og glat. Sæben er økologisk, af 100% naturlig oprindelse, plastfri, bionedbrydelig, vandreduceret og kommer i en fuld genanvendelig papirpakke. Gnid sæben direkte imod dit våde hår eller imellem hænderne, indtil det skummer op. Arbejd det blidt ind i håret fra bund til spidserne og skyl efter.

Ønsker du at se tidligere bokse, kan du finde dem HER– men er du ikke i tvivl, kan du bestille HER*

Ved at tilmelde sig Goodiebox vil man hver måned modtage en lækker Goodiebox med mindst 5 skønhedsprodukter. Produkterne er udvalgt blandt de mest populære, innovative, trendskabende brands inden for makeup, skincare, hårpleje og dufte.

Modtag en boks fyldt med beauty til mindst +550.- om måneden, for kun 169.- om måneden, og det er med fragt og håndtering. Så prisen dækker alt, og har ingen skjulte gebyrer.


Se også: Goodieboxprisen 2019