+45 51917135 kontakt@lachika.dk

Indeholder reklame

Så er jeg igen klar til at unboxe månedens Goodiebox, som denne gang er med temaet Switch It Up, som indeholder fire full size produkter ud af fem.

“Workin’ 9 to 5, what a way to make a living”, hvis Dolly Partons 80’er klassiker kunne være soundtracket til din hverdag – du ved, den samme rutine dag efter dag, så er det måske på tide at ryste posen. 

Nye rutiner kan være store som små – og nogle gange handler det blot om at se tingene fra en anden vinkel, bare en gang imellem – og på den måde få frigivet nogle endorfiner (du ved, de der feel-good hormoner). For hvem har egentlig bestemt, at dessert er noget, man spiser som det sidste, og hvorfor kan man ikke starte hvert møde med en sing-off? 

Med denne boks håber Goodiebox på at kunne hjælpe dig godt på vej ind i en ny årstid, hvor du måske kan skabe dine egne Switch It Up Moments. En omgang forkælelse er altid en god start, som forhåbentlig kan give dig et lille boost og gøre dig klar til nye rutiner.

Switch it up, switch it down and move it all around.


Den slags overraskelse du gerne vil have

Som at fejre sin fødselsdag hver måned. Du er din egen julemand, så du behøver ikke være nervøs over, om du har været artig eller ej i år. Vil du også gerne overraskes hver måned?

*Reklamelink
Ingen binding eller skjulte gebyrer.


Modtag en boks fyldt med beauty til mindst +550.- om måneden, for kun 169.- om måneden, og det er med fragt og håndtering. Så prisen dækker alt, og har ingen skjulte gebyrer.

Ved at tilmelde sig Goodiebox vil man hver måned modtage en lækker Goodiebox med mindst 5 skønhedsprodukter. Produkterne er udvalgt blandt de mest populære, innovative, trendskabende brands inden for makeup, skincare, hårpleje og dufte.

Men du skal være hurtig, for boksene forsvinder som varmt brød, så skynd dig at sikre dig din boks igennem ovenstående knap.


Månedens produkter:

AfterSpa, Magic makeup remover – Ikke så meget disko dasko, men blot en skøn måde at fjerne makeup på. En magisk klud og varmt vand. Og det bedste af det hele? Den er ultra blød og lavet af polyester – intet andet. Og så kan den bruges op til 1000 gange. Bare giv den en tur i vaskemaskinen ind imellem. Pretty magical!

Essentials by Goodiebox, Face mist – Switch the season with a spritz (or two!) Med efteråret kommer nye rutiner, fordi huden ændrer sig i takt med vinter og vejr. Essentials by Goodiebox Face Mist er det perfekte allround hudplejeprodukt. Om sommeren virker den dejlig afkølende, og til efteråret er den med sine fugtgivende egenskaber din redning mod tørrere luft og koldere temperaturer. 

Miqura, Lip Mask – Lips on lips – dine læber har lige så meget behov for pleje, som resten af ansigtet. Og med al den sol, som læberne har hapset, er det på tide at gøre dem klar til en ny årstid. Miquras læbemaske indeholder kollagen, der hjælper med at gendanne elasticitet, og jojoba, der plejer og blødgør. Sæt den på rene læber, lad den sidde i 15 minutter og tag derefter masken af igen. Mwah!

Figs & Rouge, Wonder Love Charm Elixir – What a wonder! Figs & Rouge Wonder Love Charm Elixir for at være helt præcis. Alene navnet kan gøre os helt forelsket! Kom 3-6 dråber på afrenset hud, trylle trylle og bum! Fornyet energi til huden. Psst… Den er også fyldt med vitamin-godter, som A, C og E. Vil du have mere effekt, kan du komme et par ekstra dråber på kindbenene. Når nu solen så småt mister sin magt, må vi selv hjælpe gløden lidt på vej.

Æther, Xtræm Eau de Parfum – Hvad, der er mit, er dit! Æthers Xtræm er en unisex parfume med skønne, tunge efterårsnoter. En kombination af træ, blomst og et strejf af musk udgør sammen en subtil, sensuel og varm duft. Du kan vælge at bruge parfumen, som den er, eller eksperimentere og blande den sammen med din yndlingsparfume, for at tilføre et personligt touch.

Jeg håber at du er glad for din måneds Goodieboks, og hvis du endnu ikke er en heldig modtager af din måndlige forkælelse, så husk at du kan blive det lige HER (reklamelink).