+45 51917135 kontakt@lachika.dk

Indeholder reklame

Så blev det igen tid til forkælelse fra Goodiebox, og det er altid noget jeg ser frem til. Boksens indhold skal selvfølgelig deles med dig, og denne måned er temaet Sunny Side Up og indeholder fem skønne produkter, hvoraf fire af dem er full size.

Sunne Side Up er det engelske navn for spejlæg, en også en opfordring til at se ting fra den positive side. Kombinér de to, og vi kommer frem til noget a la: “vær optimistisk spejlæg”, og denne lidt spøjse sætning er faktisk netop det, som Goodiebox gerne vil frem til med denne boks, som slår et slag for lidt mere glæde, smil og kærlighed – Især til hende, som kigger tilbage i spejlet. 

Bagpå den sidste side i indlægs-sedlen er der også en: “The HappyEgg Guide”, som jeg synes er meget sød. Her nævnes der nemlig 3. forslag til hvad du kan lave, imens du venter på dine æg, om det er 3 eller syv minutter, for der er selvfølgelig altid tid til lidt self-love, så du også kan have det som blommen i ét æg. 

Produkterne i boksen er til at pleje og give lidt ekstra love til dig og din hud i de varmere, lysere og (forhåbentlig) mere solrige tider, som vi går i møde. For som de nævner, det er bare lidt nemmere at bygge på med happiness, når fundamentet er i orden.

For selvom der stadigvæk kan være dårlige hårdage, en irriterende bums i panden eller forkølelsessår på læben, så kan du sætte fokus på dit skønne grin, glimtet i øjet og den sunde glød. Ved at tilmelde sig Goodiebox vil man hver måned modtage en lækker Goodiebox med mindst 5 skønhedsprodukter. Produkterne er udvalgt blandt de mest populære, innovative, trendskabende brands inden for makeup, skincare, hårpleje og dufte. Værdien af de modtagne produkter vil altid være større end den pris, som du betaler for din box (KUN 169.-). Jeg har endnu ikke været skuffet, da der ALTID er noget brugbart i og pengene aldrig er spildt.

*Reklamelink
Ingen binding eller skjulte gebyrer.
Boksene forsvinder som varmt brød, så skynd dig at få fingrene i en.


Månedens produkter:

  1. Masque Me Up, Aftersun Sheet Mask – Du får både fugt og anti-age fra kokos og en lindrende effekt fra vandmelon ekstrakt. Masken skal work its magic i 10-15 minutter og hvis du ønsker en kølende effekt, kan du smide den i køleskabet inden anvendelse.
  2. Seacret, Makeup Remove Wipes – Disse wipes fjerner vandfast makeup i et snuptag og beriger huden med aloe vera, vitamin E og mineraler fra Det Døde Hav.
  3. Polaar, Ice Source Moisturizing Gel – Med beskyttende mineraler straight out or Arctic er den kølige gel fra Polaar en sand redningskrans til alle hudtyper. Cooling effekten fugter og plejer med en fløjlsblød effekt og fungerer desunden perfekt som base under din makeup – uden at smelte i varmen.
  4. Rituals, The Ritual of Karma Foot Balm – Fodcremen giver forkælelse til fødderne med mynte og shea butter, der giver et velfortjent break til dem, der bærer dig gennem livet – bogstavelig talt.
  5. Garnier Ambre Solaire, Sensitive Advanced Face Mist SPF 50 – En solbeskyttelse i tip top stand, med spray-funktion og en SPF på 50, så bliver det nemt at holde sig sikker i solen, og så kan den påføres ovenpå din makeup.

Hvad synes du om denne måneds boks?