+45 51917135 kontakt@lachika.dk

Indeholder reklame

Goodiebox er igen landet, og denne gang med temaet Recharge, som har fokus på at… Breathe in. Vi kører i non-stop online gear og stræber efter konstant at være tilgængelige. Vi scroller igennem sociale medier mere end 17 gange på én dag, mens vi forsøger at passe job, komme i topform på løbebåndet, være en omsorgsfuld ven, en kærlig kæreste og en kick-ass mor.

Breathe out! Med denne boks, vil Goodieboks gerne udfordre os til at sænke tempoet og dykke ned i begrebet “slow living”, tjekke ud af den daglige trummerum og minde os selv om de simple og essentielle ting i livet, der giver fokus og fornyet energi (læs: mere me-time!).

På med yndlingsnummeret eller en afslappende podcast, mens din indre guru kommer i total zen-stemning med beauty, der hjælper med at komme i balance og stimulere sanserne. Forkæl dig selv med en manicure og indtag duften af en sommerfrisk parfume med toner af pink champagne, mens du mærker effekten af en opstrammende mud mask.

Sounds pretty relaxing, right? Charge away!


Den slags overraskelse du gerne vil have

Som at fejre sin fødselsdag hver måned.
Du er din egen julemand, så du behøver ikke være nervøs over, om du har været artig eller ej i år.
Vil du også gerne overraskes hver måned?

*Reklamelink
Ingen binding eller skjulte gebyrer.


Modtag en boks fyldt med beauty til mindst +550.- om måneden, for kun 169.- om måneden, og det er med fragt og håndtering. Så prisen dækker alt, og har ingen skjulte gebyrer.

Denne måneds boks indeholder fire full size produkter ud af seks. Ved at tilmelde sig Goodiebox vil man hver måned modtage en lækker Goodiebox med mindst 5 skønhedsprodukter. Produkterne er udvalgt blandt de mest populære, innovative, trendskabende brands inden for makeup, skincare, hårpleje og dufte.

Men du skal være hurtig, for boksene forsvinder som varmt brød, så skynd dig at sikre dig din boks igennem ovenstående knap.


Månedens produkter:

  1. Fulgent World, neglebåndsskubber – Man siger, at hænderne er vigtige for et godt førstehåndsintryk. Og så er indtrykket af brede neglebånd måske lidt øv. Denne fine neglebåndsskubber er et simpelt redskab, der skubber huden fra neglebåndene væk og hjælper til, at dine negle bliver endnu stærkere og smukkere.
  2. Fulgent World, glas neglefil – En fryd for øjet, en forkælelse til dine negle og helt sikkert noget, du kan sætte kløerne i. Med en overflade lavet af glas, kan du slibe og forme kanterne af dine negle, præcis som du vil have dem. Og så er den nem og praktisk at have med i tasken til en recharging manicure på farten.
  3. Zarkoperfume, pink molécule 090*09 – Summer in a spray! Lad din sommerforelskelse vare lidt længere med den friske pink molécule, der ikke alene matcher boksen, men også omfavner frodige duftnoter af hyldeblomst, sort orkidé og mahogni blandet med nordiske elementer. Og måske vigtigst af alt: Boblende champagne. Ja du læste rigtigt. Pink champagne!
  4. -417, time control firming mask – Ohmmm, findes der noget bedre end en eksfolierende maske til at komme i total zen-stemning? Denne nærende mud mask er baseret på en unik blanding af godter fra det døde hav, der renser huden dybt, absorberer overskydende olie og alle spor af urenheder. Sounds too good to be true? Give it a go!
  5. Mudmasky, aftenmask vitamin serum – Tang er godt til andet end sushi! Efter du har plejet huden med en lækker ansigtsmaske (hint: din nye ven fra -417), kan du bruge din aftenmask vitamin serum. Det fantastiske serum er spængfyldt med naturlige vitaminer fra tang og sø-planter, der sammen holder huden sund og efterlader ansigtet med glød og fornyet energi.
  6. MineTan, violet gradual tan foam – Charge your glow! Hold fast i din sommer tan lidt endnu med violet gradual tan foam. Du slipper for at frygte orange-selvbruner-looket, for denne skum efterlader huden med et naturligt solstrejf, du gradvist kan opbygge (eller “oplade”, om du vil). Læn dig tilbage med lidt sød musik i ørerne, mens du får farve all over; Helt uden hjælp fra solens stråler.

Til sidst anbefales der en podcast, som kan være et fantastisk break fra en hektisk hverdag. De kan motivere, give fornyet energi og øge humøret eller få dig til at skraldgrine, indtil du får mavekramper (på den gode måde). HappyPods by Goodiebox er deres bud på en podcast med alle ovennævnte elementer – og indbygget me-time, ikke mindst. Lyt til en række talks med cool og inspirerende kvinder såsom iværksætter Le Gammeltoft og forfatter Katrine Engberg.

Jeg håber at du er glad for din måneds Goodieboks, og hvis du endnu ikke er en heldig modtager af din måndlige forkælelse, så husk at du kan blive det lige HER (reklamelink).