+45 51917135 kontakt@lachika.dk

Indlægget indeholder reklame og reklamelinks
Reklamelinks er markeret med *

“Hey, skal vi ikke lave noget med mine forældre næste weekend?”. Har du nogensinde sagt ja til noget, du ikke rigtig havde lyst til og så sagt til dig selv, at det skulle være sidste gang? Igen igen. People pleasing is a real thing, you guys. Det lyder måske ikke så slemt, for der er jo som sådan ikke noget galt i at gøre andre glade. Men det kan dræne din energi, hvis du altid sætter andres behov før dine egne. Og energi er essentielt at have… Og ikke kun til spinningtimen.

Du kunne naturligvis bare bælle en energidrik. Medmindre du læser til eksamen, laver en all-nighter eller skal i byen, er der andre (og bedre) måder at lade ordentlig op igen. For det første, er du nødt til at være yourselfish og sætte me-time i din kalender (som i for real skrive det ind som en aftale). For det andet, skal du finde ud af hvad, der giver dig energi, hvad, der styrker dig og hvad, der dræner dig. Take charge of your health, your happiness and yourself.

Du kan ikke altid give 110%. Du har brug for tid til at re-fuel og recharge. Denne boks af et energiboost indeholder en blanding af fantastiske produkter, der kan hjælpe din energi og nå skyhøjder.

Ps. huskede du nu at skrive me-time i din kalender?

Forkæl dig selv med me-time – bestil boksen her*

FØR YOURSELFISHNESS:
ALT – FOR – OFTE – MIG

“Ja, fredag? Selvfølgelig kan jeg der!”

“Hot yoga time? Sign. Me. Up!”

“Selvfølgelig skal vi ind og se Star Wars i morgen”

“Ja, kl. 8 i morgen tidlig er helt perfekt”

EFTER YOURSELFISHNESS:
DEN NYE MIG

“Der kan jeg ikke. Min kat og jeg har en aftale på sofaen”

“Nej tak, jeg er mere til yoga derhjemme”

” Jeg har lige tjekket min kalender. Der står ME-TIME”

“Nope. Jeg skal sove de næste 25 timer”

Månedens produkter:

Human+Kind, Body Soufflé – Har du brug for lidt forkælelse? Denne himmelske 2-i-1 body soufflé er som en øjeblikkelig staycation for både krop og sjæl. Den er særligt udviklet til sensitiv og tør hud, den absorberes hurtigt og efterlader din hud super blød. Og så er den vegan-friendly.

Clinique, High Impact Lash Elevating Mascara & Take The Day Off Makeup Remover – Løft dit beauty game med denne mascara og makeupfjerner duo fra Clinique. Mascaraen er testet af øjenlæger, allergivenlig, 100% parfumefri og derfor velegnet til selv sarte øjne. Mamey frøolie og polymerer buer vipperne og giver en flot wow-effekt. Fjern din mascara ved at påføre makeupfjerneren på en vatrondel, luk øjnene og massér over vipperne og øjenområdet. Skyl grundigt med varmt vand og dup huden tør.

Niré, Face Prep Tool – Der er stor chance for, at du bliver hooked på denne. Dit Niré Face Prep Tool er genvejen til ekstra glød i huden og en fejlfri makeup. De bløde børstehår i forskellige størrelser, renser og eksfolierer huden forsigtigt, og fjerner både makeup og urenheder. Påfør dit fortrukne renseprodukt, og brug værktøjet i cirkulære bevægelser for en perfekt preppet hud.

Læs også: 8 måder at mindste mørke rande og poser under øjnene

Vitamasques, Crystal Glow Hydrogel Eye Mask – Hævede øjne? Giv dem lidt ny energi med denne strålende hydrogel øjenmaske fra Vitamasques, beriget med krystalekstrakter og super let at bruge, så bliver det næsten ikke bedre. Bare fjern beskyttelsesfilmene og påfør masken på ren, tør hud. Lad den sidde i 10-15 minutter, fjern og massér det resterende serum ind i huden.

Ecooking, Moisturizing Serum – Her er et serum med stort S. Vegansk og fyldt med fugtgivende ingredienser, er dette serum fra Ecooking ideelt til alle hudtyper og især godt i vinterhalvåret. Påfør et par dråber dag og nat før din yndlingsfugtighedscreme, eller gør det til en del af din ansigtsmassage-rutine.

Oslo Skin Lab, The Solution Anti-Wrinkle Collagen – Få din mojo tilbage med dette kollagenpulver fra Oslo Skin Lab. Dette mirakelpulver hjælper med at glatte din hud, øge dens elasticitet og forhindre rynker og fine linjer. Bland bare pulveret (helt uden smag) i din mad eller drikke for en øjeblikkelig pick-me-up til din hud.

Ved at tilmelde sig Goodiebox vil man hver måned modtage en lækker Goodiebox med mindst 5 skønhedsprodukter. Produkterne er udvalgt blandt de mest populære, innovative, trendskabende brands inden for makeup, skincare, hårpleje og dufte.

Modtag en boks fyldt med beauty til mindst +550.- om måneden, for kun 169.- om måneden, og det er med fragt og håndtering. Så prisen dækker alt, og har ingen skjulte gebyrer.

Boksene er populære og bliver revet væk, så skynd dig at få fat i din boks!


Tryk her og bestil boksen inden det er forsent*