+45 51917135 kontakt@lachika.dk

Indeholder reklame og reklamelinks.

Så blev det igen min yndlings-tid på måneden, hvor Goodiebox lander. Denne gang med temaet Drømmeland, som indeholder seks full size produkter ud af syv, plus “5 ways to end your evening like a pro and not wake up cranky”.

Torsdag morgen. Du slår tåen (helt præcis lilletåen, den værste af alle), du hælder havregryn op kun for at opdage, at du glemte at købe mælk, din yndlingsbluse er til vask, og du rammer samtlige røde lys på vej til arbejde.

A good night’s sleep is no joke, you guys!
Det har faktisk en ret stor betydning for, hvordan du håndterer hverdagens små og store udfordringer. Nogle hoteller har ligefrem en Director Sleep, hvis ansvarsområder blandt andet omfatter at teste madrassens spændstighed, pudens fyldighed og udarbejde en “drømmeplan” for gæsterne. De har fat i noget, de der hoteller.

Derfor har Goodiebox fyldt denne måneds boks med produkter og aftenritualer, der blandt andet hjælper til en bedre nattesøvn, som kan sikre ro, overskud og essentielle happy moments, der giver energi og en ret så god start på dagen.

Sov godt.DEN SLAGS OVERRASKELSE DU GERNE VIL HAVE

Som at fejre sin fødselsdag hver måned. Du er din egen julemand, så du behøver ikke være nervøs over, om du har været artig eller ej i år. Vil du også gerne overraskes hver måned?

Ingen binding eller skjulte gebyrer.MÅNEDENS PRODUKTER:

Dr Botanicals, Pomegranate Superfood Regenerating Sleeping Mask – Granatæbler er ikke kun lækkert i din chiagrød om morgenen (hvis man er så fancy schmancy). Den spiller også en helt central rolle i denne ansigtsmaske. Rens ansigtet inden sengetid, tør efter, påfør din nye sleeping mask og snuggle up i mørket. Dagen efter renser du huden normalt – voila, hydreret og frisk baby skin.

Masque Me Up, Foot Peeling Mask – Findes der noget bedre end rent sengetøj? Det skulle da lige være rene, velplejede fødder under dynen. Selvom fødderne bliver pakket væk i vinterstøvler og uldsokker, skal de stadigvæk have lidt opmærksomhed, og nu kan de blive genfødt på ny (wow!). Påfør fodmasken i en halv times tid for at kickstarte peeling processen. Se det endelige resultat efter 8-10 dage.

Moshi Moshi Mind, Hair Towel – Vådt hår i sengen er måske ikke lige toppen af poppen, but we got you: moshi moshi minds hair towel sikrer dig en effektiv og mild tørring af lokkerne. Tip: Læg dit nye håndklæde i koldt vand i 24 timer, inden du vasker det første gang. Det vil få bomuldsfibrene til at åbne sig, og dermed give håndklæderne en bedre sugeevne.

Polaar, Polar Night Revitalizing Cream – Det her er muligvis tricket til, hvordan du vågner op med frisk glød i kinderne (ligesom Julia Roberts i Pretty Woman… Håber jeg). Med Polar Night Revitalizing Cream får dit ansigt effektiv og skøn pleje natten over. Så mangler vi bare Richard Gere til at kysse os godmorgen.

Sandstone Scandinavia, Lipglace – Spids læberne og mærk de skønne 90’er vibes med den let pigmenteret (og allergi-certificeret) Lipglace fra Sandstone. Har du en morgen hvor der bliver trykket på snooze-knappen en gang eller to for mange, kan glossen redde dig på farten, hvis du mangler “that extra something”.

The Body Shop, Rich Plum Body Butter – Denne let smeltende Rich Plum Body Butter fra The Body Shop kan muligvis give dig en akut trang til blommecrumble. Beriget med blommeekstrakt fra Tyrkiet er denne body butter din bedste ven efter en lang dag. Smør kroppen ind efter et dejligt langt aftenbad og lad den søde duft og fugtgivende fornemmelse lulle dig i søvn. Og nå ja, så vågner du også op silkeblød.

Paese, Clair Brightening Concealer – Hvis den gode og lange nattesøvn blev til “mindre-end-tre-timers-let-hvile”, så er der heldigvis også sørget for et quick fix! Clair Brightening Concealer fra Paese hjælper ikke kun med at skjule mørke rander, men indeholder også vitamin som A, C og D-panthenol, som er med til at styrke den sarte hud under øjnene. Ja. Tak.

DEN MÅ JEG EJE

5 ways to end your evening like a pro and not wake up cranky

Gå ordentlig tid i seng! Dvs. sluk for “Grandpa’s emotional reaction from surprise pregnancy announcement” på youtube (du startede med cute puppies, og så tog det overhånd).

Bliv en aftenbader. Så kan du jo lige bruge det nye hair towel, smøre kroppen ind i body butter og give dine fødder en skøn fod peeling. Når du har nailet det her move, kan du overveje, om du ikke lige skulle få overvejet det der på borger.dk som du har udskudt i 14 dage.

Anskaf en “klap i hænderne” kontakt. Det er muligvis en 80’er kliché, men findes der noget værre end at skulle rejse sig, når dynen og dig er blevet til en burrito?

Den der mobiltelefon (ja – den skal ikke med i seng). Vi anbefaler, at du senest en halv time før sengetid lige får tjekket mail, Facebook, Instagram, Snapchat, Tinder, Candy Crush, Bumble og den der app der gør dit ansigt gammelt. Sådan, så har du fået det ud af kroppen.

Tip fra Director of Sleep! Lige inden du lukker øjnene, så tænk på 3 gode oplevelser, du havde i dag. Happy Sleep – Happy Mornings!

Har du et særligt aftenritual du altid sværger til? Del det med #aftenritual på Instagram, og så skynd dig at bestil din boks inden det er forsent – Den her vil du ikke gå glip af!