+45 51917135 kontakt@lachika.dk

Indeholder reklame

Så blev det tid til min Crush Boks igen, som er med temaet True Artistry, og som indeholder fire skønne produkter som allesammen er full size.

Hånden på hjertet, har du måske et lille crush?
Ikke den der forelskelses-crush, men mere i retning af et beundrings-crush? Goodiebox er nemlig selv ret så fascineret og fortryllet af makeupartister, der arbejder backstage, på catwalken og under fotooptagelser.
Wow, they’ve got skills!

Lad os udfordre os selv lidt og spice things up! Goodiebox har derfor samlet en række produkter, der tilsammen hjælper os med at naile runway looket på de dage, hvor du har brug for at leve din indre Makeup Artist ud.

See you on the runway!Ingen binding eller skjulte gebyrer

Reklamelink
Boksen kommer fra Goodiebox hver 3. måned og som kun indeholder makeup til et fuldt makeup-look. Boksen koster kun 99.- for medlemmer der også får den månedlige Goodieboks (har du set mine Goodiebox-indlæg?) og 129.- for ikke-medlemmer, der kun ønsker at modtage Crush Boksen. I din crush boks vil der altid ligge produkter i, som har en samlet værdi på mindst 350.-, selvom du betaler langt mindre.Boksens produkter:

Uoga Uoga, Black Drama Natural Eye Liner – *Smile with your eyes* som Tyra Banks ville sige det. Denne eyeliner klarer både let hverdags – og imponerende aftenmakeup. Den intense farve er lavet af naturlige mineraler og luksuriøse olier, er nem at påføre, og du kan opnå en defineret eller mere blød streg alt efter hvor meget du “smudger” produktet ved vippekanten.

Niré Beauty, Angled Eyeliner – Find your most happy angle! Niré Beauty sikrer den bedste makker til din nye eyeliner fra Uoga Uoga. Med den smarte vinklede børste kan du påføre eyeliner tæt ved vippekanten med uhørlig præcision. Er du ikke så erfaren med eyeliner, anbefales der at starte med vejledende “prikker” i vippekanten, inden du forbinder dem til en fin linje. 

Gosh, Colour Corrector Kit – Dette produkt er dit 911 emergency kit! De fem farver har hver deres unikke effekt, som gør det muligt at dække og udjævne misfarvninger. Den cremede konsistens gør den utrolig nem at tone ud og arbejde med. Og så sikrer den en perfekt base under makeuppen, så du er kamera-ready på ingen tid.

Revlon, Colorburst Matte Balm – The finishing touch! Når basen er på plads og eyelineren lagt, så er lidt farve på læberne det perfekte penselstrøg over i’et på dit lærred. Påfør direkte på læberne eller brug fingrene til at fordele farven, så du har total kontrol over intensiteten. Føler du dig inspireret, kan du også bruge farven på kinderne, som en blush. Et voilá!

Hvad synes du om denne boks?