Reklame – Produkterne er modtaget i ambassadørsamarbejde

Som ambassadør for OGX får jeg hver måned nogle produkter fra en af deres serier og jeg tænkte at jeg lige ville fortælle lidt om dem, for de er ret fantastiske! I denne omgang er det serierne;

  • “Argan Oil of Morocco Extra Strenght” – shampoo, conditioner og hår maske
  • “Thick & Full Biotin & Collagen” shampoo, conditioner og dry shampoo
  • “Teatree Mint Extra Strenght” – shampoo og conditioner.

Nedenfor kan du læse om produkterne.

Argan Oil of Morocco Extra Strenght

Argan Oil of Morocco serien er en super lækker serie, der b.la. indeholder Moroccan Argan Olie og silkeprotein. Moroccan Argan Olie er fyldt med E vitamin og antioxidanter, som plejer tørt og skadet hår og hjælper med at styrke spidserne. Silkeprotein virker naturligt blødgørende og fugtgivende samt giver håret glans.

Mit hår bliver super blødt og glansfuldt når jeg bruger denne serie. De dufter godt, alle 3 produkter og shampoo’en er super nem at anvende. Conditoneren har en tyk konsistens, som kan være lidt svær at fordele ud i håret, men det kan godt lade sig gøre, der skal bare lidt ekstra produkt til – men man siger vist også at man bruger conditioner dobbelt så hurtigt, som shampoo! Masken er nemmere at fordele end conditioneren, syntes jeg, men med mit tykke hår, er der kun til 3 gange i sådan en bøtte. Til gengæld giver den også SINDSYGT blødt hår!

Thick & Full Biotin & Collagen

Thick & Full Biotin & Collagen er til dem der gerne vil have volumen til deres hår. Shampoo og Conditioner indeholder ingredienser som Vitamin B7 biotin der tilfører næring til hårstråene og hjælper med at fremme hårvækst, kollagen der giver struktur og volumen samt hvedeprotein der tilfører fugt og styrke. Med mit tykke hår er volumen som sådan ikke noget jeg har brug for. MEN! Når jeg har glattet hår flere dage i træk, bliver mit hår faktisk ret tynget og så er det super lækkert lige at bruge det her sæt shampoo og conditioner. Shampoo og conditioner har en super fin lilla farve og de dufter begge super lækkert. Tørshampooen er nem at bruge, gør ikke håret hvidt og er, ligesom shampoo’en og conditioneren, også fantastisk at bruge efter jeg har glattet hår flere dage i træk, for lige at få frisket håret op og give lidt fylde.

Teatree Mint Extra Strenght

Så kommer vi til min, ind til videre, yndlingsserie! Teatree Mint Extra Strenght. Teatree Mint indeholder ingredienser som Teatree Mint, obviously, som giver en frisk fornemmelse til hovedbunden og som er kendt for at bekæmpe skæl, peppermynte som er en kølende planteekstrakt der er god mod irriteret hovedbund og troldnød, som virker anti-inflammatorisk. Jeg siger jer! De er virkelig lækre! Jeg har tendens til irriteret og tør hovedbund, som nogle gange får skæl og de her hjælper virkelig meget! De har en rigtig lækker, kølende og beroligende fornemmelse, når man lige får masseret dem godt ned i hovedbunden. Duften er seriøst nærmest terapeutisk! De dufter intenst af teatree. Jeg ELSKER at gå i bad og bruge de to her og så bare stå og indånde duften af dem. Det er nærmest afstressende! Hvis du har irriteret hovedbund, så gør dig selv den tjeneste at prøve disse.

Alt i alt er det nogle super lækre produkter og jeg er super glad for mit samarbejde med OGX. Hvis du kunne tænke dig at prøve nogle af deres produkter, kan de købes på bl.a. OGX’s egen side www.ogxbeauty.com og hos Matas.dk og i Matas’ butikker. Jeg håber at du har nydt at læse med og hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at skrive en kommentar, eller skrive en besked til mig på Instagram.


Læs også: DIY Masker der får mit hår til at vokse