+45 51917135 kontakt@lachika.dk

Hvis du kender Miqura, så ved du at de snart har lavet masker til hele kroppen. I hvert fald til hænderne, fødderne, læberne, ansigtet, håret og til under øjnene. Jeg er vild med deres Sheet-Masks til ansigtet, selv om jeg til tider kæmper lidt med at få dem til at sidde ordentligt 😉 Men når de sidder er de altså skønne. Jeg har købt mig en ordentlig bunke af deres masker som jeg vil prøve. Det er en stak på 7 forskellige masker, så jeg skal nok prøve at gøre det kort!

Miqura Hair Steam Mask

Personligt syntes jeg at det er lidt irriterende at skulle vaske hår, håndklædetørre det, putte denne hårmaske på, vente 10-15 minutter og derefter skylle hår igen. Jeg er ikke god til at finde tid til det. Men det burde jeg blive bedre til! For det er en super lækker hårmaske. Det er en slags hætte, som man samler håret i, hvor der blandt andet er arganolie, silkeaminosyrer og essentielle urteolier i, som trænger dybt ind i håret. Man får virkelig lækkert og blødt hår. Man skal lige huske at massere det lidt ud i håret, når masken er på.

Miqura Bubble Mask

En rensende Bubble Mask som er sjov at have på. Miquras ansigtsmasker er super bløde. Nærmest silkeagtige. Men de kan godt være lidt svære at få til at sidde ordentligt. Denne maske begynder at boble når den kommer på huden. Det føles sjovt og lækkert. Den skal sidde 5-8 minutter, hvorefter masken fjernes og boblerne masseres ind i huden med cirkulære bevægelser. Herefter skylles den af. Min hud føles dejlig ren og opfrisket efter brug. Har jeg lidt makeup på, tager masken også det. Undtagen mascara, selvfølgelig.

Miqura Foot Mask

Fodmasken er et par ”strømper” med produkt på, som man skal stikke sine fødder ned i. Det kan godt være lidt koldt i starten. De skal sidde på i 15-20 minutter. En god ide er at massere fødderne blidt imens strømperne er på, sådan så produktet kommer rundt på hele foden. Efter de er taget af, massere man det overskydende produkt ind i fødderne. Man får babybløde fødder efter brug.

Miqura Hand Mask

Disse er et par ”vanter” som hænderne skal være i, i 15-20 minutter. Det føltes så skøn have hænderne nede i det kølige produkt, som er dejlig blødt. Her vil jeg også anbefale at man blidt massere produktet ind, imens man har masken på, så produktet kommer ud på hele hånden. Efter brug masseres det overskynde produkt ind i hænderne som er blevet bløde og lækre.

Miqura Lip Mask

Læbemasken er overraskende rar at have på. Utrolig blød og så er der ligesom lidt glimmer i, som gør at den bare er super fine at se på. Den er også rigtig nem at påføre. Den indeholder jojobaolie som er plejende og blødgørende. Masken skal sidde i 15 minutter. Efter brug føles læberne bløde og fugtede. Super lækkert! De kan bruges dagligt.

Miqura Eye Mask

Øjenmaskerne er ligesom læbemasken, super nemme at påføre. De er også utrolig rare at have på, da de også er bløde og lækre. Øjenmaskerne køler øjenområdet mens de er på. de indeholder jojobaolie som plejer og collagen som har en anti-age effekt. De skal sidde 15 minutter. Efter brug føles øjenområdet virkelig opfrisket og man ser friskere ud. Kan anvendes efter behov, eller 1-2 gange om ugen.

Miqura Anti Age Mask

Sidst men ikke mindst er Anti Age masken. Den er fremstillet af 100% naturligt fermenteret kokosjuice, hvilket skulle gøre maske-fibrene 1000 gange finere end almindelige bomulds sheet-masker. Dette gør at masken kan ligge helt tæt på huden, som kan absorbere gelen helt uden spild. Den er super lækker at have på, men lidt svær at påføre ordentligt. Masken skal sidde 15-20 minutter og efter man har fjernet den, skal man bare massere det overskydende produkt ind i huden. Min hud er blød og lækker efter brug. Den føles meget fugtet og glat. Rigtig lækker maske.

Miqura Rebuild Me Intensive Essence

Når min hud har absorberet produktet fra Anti Age masken giver jeg den et pump af denne essens. Rebuild Me Intensive Essence har silke som hovedingrediens.

Den indeholder 95% sericin (silkeprotein), der trænger dybt ned og styrker huden indefra. Den gør virkelig huden blød, fugtet og ultra lækker.

Så kom vi igennem bunken af Miqura masker og nu har jeg babyblød hud på hænder, fødder og i hovedet. Mit hår er lækkert og blødt. Nu er jeg klar til hvad dagen bringer 😉

Min yndlingsmasker er helt klart Eye Mask og Anti Age, fordi jeg elsker den kølende effekt øjenmasken giver. Øjenmasken frisker området under øjnene op og man ser friskere ud. Anti Age masken er en af mine yndlings fordi den er så blød og lækker at have på og min hud er så blød efterfølgende.

Har i prøvet nogle af Miquras produkter? Skriv en kommentar om hvilke og hvad i syntes <3