+45 51917135 kontakt@lachika.dk

Indeholder reklame – Billeder og video er lånt af lysterapi.dk

Er du som så mange andre lidt ekstra træt – måske også trist – når vi går den kolde og mørke tid i møde? 

Selv mister jeg altid energi i den mørke tid, og jeg ved, at når vi rammer januar og februar, så har det været mørkt i så lang tid, at jeg oveni også går hen og bliver lidt små-sur. Dette blev grobunden for, at jeg i år valgte at prøve lysterapi, som jeg efterhånden har hørt om rigtig mange gange. 

Så her sad jeg og scrollede igennem hjemmesiden lysterapi.dk , og faldt over Valkee 2 lysterapi headset til ørerne, som jeg med det samme vidste ville være mit helt naturlige valg, da jeg samtidig kan bevæge mig rundt og have hænderne fri. Når jeg ved, at det ikke vil hæmme mig i forbindelse med noget andet, så ved jeg også, at det vil være et produkt som jeg vil få benyttet.

Men virker lysterapi igennem ørerne?

Lysterapi i ørerne er det nyeste nye! Forskere i Finland har opdaget, at hjernen er lysfølsom. Det betyder at lysterapi gennem ørerne giver den samme virkning, som den anerkendte lysterapi via øjnene. Jeg var selv skeptisk, men ikke nok til at det kunne holde mig tilbage, for dette lød som det helt rigtige for mig – og heldigvis, så oplever jeg også at det har den lovede og ønskede effekt. Måske er vi danskere bare lidt skeptiske? For produktet er kendt og anerkendt i mange andre lande, end i danmark.

Når du er igang lyser enheden, og viser samtidig også hvor lang tid der er tilbage. 12 minutter om dagen er tilstrækkelig, men ved behov kan der suppleres med en lysbehandling mere om eftermiddagen. Derudover er Valkee 2 lysterapi headset effektivt til reducering af jetlag. Derfor har Valkee udviklet en ny app der hedder “Human Charger” til smartphones, som giver besked om, hvornår der skal tages lysterapi – under og efter lange rejser. 

I starten bemærkede jeg en en let svien/lune i øregangene, hvilket ikke er unormalt. Derudover vil du også kunne opleve en let hovedpine. Den første uges tid mærkede jeg ikke den store forskel, men det er også først efter 10-14 dage at den skulle have en effekt, i følge Valkee. Men efter en uges daglige benyttelse, fandt jeg hurtigt mere energi og overskud over hele dagen. Mit humør er blevet forbedret, som vi ofte mærker det på solskinsdage. Selv synes jeg det er hurtigt at mærke en så markant effekt, og jeg er spændt på hvordan min oplevelse vil være senere på sæsonen – Jeg har i hvert fald meget høje forventninger.

Det er simpelthen så smart, og andre kan ikke se, at du benytter lysterapi, da det blot ligner en mp3 afspiller. Dette gør det også nemmere at hive lysterapien frem i transporttiden eller hvis du har ledig tid på arbejdet. Den er så nem at bruge og så virker den!

Valkee 2 stofpose

Jeg vil anbefale dig at købe en Valkee 2 stofpose, som kan samle og beskytte enheden samt headset for dig, og derved også gøre det nemmere at have med sig, uden det vikler sammen, bliver beskidt eller beskadiget. Det er en god lille “luksus” for kun 129.-.

Super tilbud – Så du kan komme igang

Du kan lige nu bestille Valkee 2 lysterapi headset til ørerne hos lysterapi.dk på tilbud, så du kan komme igang med din terapi, nu hvor mørket og kulden er kommet. Så er du ligesom jeg – en ud af mange – der kunne få glæde af ekstra overskud og booste dit humør i din mørke tid, er det altså nu du skal slå til.

Du har også mulighed for at vinde Valkee 2 lysterapi headset på min Instagramprofil til og med onsdag den 18 September 2019.