+45 51917135 kontakt@lachika.dk

Efterårsvejret og de lidt kortere dage lister sig lille stille ind på os, i butikkerne er sommerens mode kommet på udsalg og efterårsvarene har så småt gjort deres indtog i mange af butikkerne. Det betyder nye kollektioner, nye trends. Hvad bliver et mode must have i 2019? Her er nogle af modens tendenserne i 2019. Måske der allerede hænger lidt i skabet der hjemme, der er nemlig et par gamle kendinge.

Snart nærmer efterårets mode sig.

5 stærke mode tendenser;

  • Dyreprint & tern. Enhver mode interesseret med respekt for sig selv, har mindst 1 Leoprint hængende i skabet. Leopardprint har været en stor del af moden de sidste par år, og heldigvis kan vi igen finde det skønne print igen i dette efterår. Nu vil det dog blive suppleret med resten af den afrikanske savanne, og også zebra-, slange- og koksindsprint kommer i fokus. Tern i alle farver, og størrelser, lige fra den klassiske sort-hvid, til de spraglede var stort repræsenteret på modeugens podie.  Til de ekstra modige, skal dyreprint og tern stor mikset på kryds og tværs. Det gælder både farver, typer og dyrearter, kun fantasien og modet sætter grænser, så giv den fuld skrue.
  • Jordfarver & fløjl. Efteråret er fyldt med jordfarver, det går lige fra mørkebrun til den lyse sandfarve. Hold det fra top til tå i en tone, mix det med tilbehør som sko og tasker eller kombiner det med efterårets hotteste wildcard, fløjl. Det havde jeg personligt aldrig troet, skulle blive moderne igen, men har de et par gamle fløjlsbukserne liggende i garderoben, er det nu du skal finde dem frem igen, udover at fløjl er behageligt at have på, ser det bare super smart ud.
  • Suits og jakkesæt. Og det er i alle afstøbninger, lige fra det klassiske til oversize, men tænk casual, her er less more. Skift stilletterne ud med sneakers eller ballerina sko, og gi det helt stilrene look, et strejf af boheme. Jakkesættet er efterårets nyeste modeuniform.

Alle suits er set hos www.byasbaek.dk

  • Kjoler. For en kjolepige som mig, får det mit hjerte til at banke lidt hurtigere, men er du ikke til det mere feminine kjolelook, var mange af kjolerne på catwalken stylet med løse bukser indenunder. Hurra for at sommerens yndlings kjole kan bruges langt ind i efteråret på denne måde, gerne med flere lag under kjolen.

Alle kjoler er set hos www.strikeapose.dk

  • Cowboystøvler. Sidst men ikke mindst er der godt nyt til, fans af det Vilde Vesten. Den klassiske cowboy støvler vender retur fra deres storhedstid i 90èrne. Her snakker vi lige fra de spraglede og over til de mere neutrale i ensartede mættede farver. Hvorfor gemte jeg dog ikke mine.

Nyd den nye sæson og de nye trends, jeg personligt har allerede et par lækre styles i kikkerten. Rigtig god fornøjelse.