Produkterne i artiklen er sponsoreret af Foreo Sweden

Hvem elsker ikke en skøn ansigtsbehandling? Jeg gør i hvert fald og jeg har fået den skønneste pakke af de søde mennesker fra Foreo Sweden. Jeg har fået deres lækre UFO2, som er en app-styret lille fidus, der giver dig følelsen af en professionel hjemme-ansigtsbehandling med de tilhørende masker. Hver maske har sit eget skræddersyede program og inden hver behandling, skal man via den tilhørende app, scanne stregkoden på maskens emballage. Derved ved appen hvilken maske du bruger og hvilket program den skal sætte i gang på UFOén. Derudover guider en kvindestemme i appen dig igennem din behandling.

Med UFO2´s koreansk hudpleje-inspirerede masker, t-sonic pulseringer, hurtig opvarmning op til 45 grader, køling ned til 5 grader og 8 slags LED-lys får du altså en fantastisk ansigtsbehandling hjemme i din egen stue. Det er jeg kæmpe fan af!

Varmen samt t-sonic pulseringer får ansigtsmusklerne til at slappe af og øger optagelsen af ingredienserne fra maskerne, ved at udvide hudens porer.

Køling mindsker porer og hævelse, samt har en opstrammende effekt på huden.

Hver af de 8 forskellige LED-lys har deres egen unikke egenskab.

  • Rød LED stimulerer produktionen af kollagen og elastin som opstrammer huden. Derudover medvirker det røde LED-lys til at udviske rynker, fine linjer og andre tegn på aldring, såvel som at booste hudens helingsprocess.
  • Blåt LED-lys minimerer urenheder i huden og hjælper med at sætte en stopper for akne-udbrud. Det blå LED-lys hjælper også med at stoppe overproduktion af olie i huden.
  • Grønt LED-lys giver en mere jævn hudtone, lysner træt og kedelig hud samt mindsker misfarvninger i huden.
  • Hvid LED er den LED der når dybest ned i huden hvor den opstrammer, reducerer svulmen, samt aktiverer hudens naturlige fornyelses system.
  • Lilla LED er en kombination af rødt og blåt lys der hjælper huden at eliminere giftstoffer, booster udstråling, bekæmper betændelsestilstande samt fremmer hudens helingsprocess.
  • Orange LED letter solskadet hud og giver en sund glød.
  • Gul LED beroliger solskoldet hud, kan dæmpe rosacea, bekæmper hævelse og forbedrer den generelle hudtone.
  • Cyan LED er en anti-inflammatorisk blå-grønlig LED som beroliger stresset hud. Den er blevet bevist til at fremme heling, mindske hævede blodkar samt bekæmpe smerte.

UFO2 er velgenet til alle hudtyper og alle aldre og kan købes her til 2289kr.

Udover en UFO2 fik jeg 4 pakker masker. De indeholder hver 6 stk masker og har forskellige egenskaber og forskellige skræddersyede programmer. Jeg vil nu fortælle lidt om maskerne.

Se også Foreo børste til ansigtsrens her (reklamelink)

Bulgarian Rose

Bulgarian Rose masken giver huden et fugtboost ved hjælp af det genopbyggende og blødgørende bulgariske rosenvand. Masken indeholder også jojoba olie som balancerer og plejer huden.

Bulgarian Rose masken bruger den røde og den grønne LED og efterlader huden med en dugfrisk fornemmelse og strålende glød.

Acai Berry

Acai Berry masken er pakket med antioxidanter som udglatter fine linjer og rynker. Den opstrammer, fugter og genopretter hudens ungdommelige udstråling. Den genopliver kedelig og træt hud plus giver en smuk glød. Masken indeholder udover acai-bær også shea smør, som er ideel til tør og aldrende hud.

Maskens skræddersyede program kombinerer rød og lilla LED.

Green Tea

Green Tea masken renser huden og giver et fejlfrit og sundt udtryk. Den lindrer hudirritation forsaget af miljømæssige stressfaktorer. Den er rig på antioxidanter som hjælper med at forynge hudens fremtoning. Masken giver ligeledes en masse fugt samt blødgør huden og giver en smuk og naturlig glød.

Green Tea masken bruger grøn og blå LED.

Coconut Oil

Coconut Oil masken er en oase af fugt til huden. Den indeholder kokosnøddeolie og kokosvand fra Indonesien som arbejder sammen om at bekæmpe træt og kedelig hud samt giver en dugfrisk, blød udstråling.

Masken bruger udelukkende rød LED.

Min oplevelse med UFO2 og de tilhørende masker har været over alle forventninger! Det er super skønt med en hjemme-spa behandling og det føles virkelig rart på huden, med UFO’ens t-sonic pulseringer samt når den varmer og køler. Min hud bliver rigtig forkælet og får en masse fugt og glød afhængigt af hvilken maske jeg vælger. Jeg vil klart anbefale Foreo UFO2 til alle der ønsker ultimativ slevforkælelse og en ekstravagant ansigtsbehandling i dit eget hjem.

Til sidst vil jeg lige smide en video op af hvordan den bruges fra start til slut, og hvis I har nogle spørgsmål er I meget velkomne til at skrive en besked til mig, enten som kommentar til artiklen her eller på Instagram.

Læs også: Beauty Know How: Hudpleje for begyndere