Pastaretter er og bliver et hit, og kan man snige lidt sundhed ind i dem, er det jo bare bonus. Denne pastaret indeholder masser af grønt og fisk i form af røget laks – altså masser af gode vitaminer lige ned i mavsen. Den er både nem og hurtig at lave og så smager den bare skønt. Håber I kan lide den! 🙂

Cremet pastaret med laks og spinat (4 pers)

Ingredienser

  • 200g røget laks
  • 2 knuste fed hvidløg
  • salt, peber og tørret dild
  • 1 spsk olivenolie
  • 100g frosne ærter
  • 200g frisk spinat
  • 2,5 dl (madlavnings)fløde
  • 1 pakke frisk (grøntsags)pasta
  • 1 spsk revet parmesan

Del laksen i mindre stykker og svits den i olien på panden sammen med hvidløg og krydderier. Tag laksen af varmen. Svits ærter og spinat på panden, til spinaten falder sammen. Tilsæt fløde, laks og revet parmesan og lad det simre mens du koger pastaen efter anvisningerne på pakken. Server med lidt revet parmesan på toppen.