Her kommer en på alle måder herlig comfortfood agtig ret, som er helt perfekt til efteråret og vinteren – og så er den endda både børnevenlig og nem at lave 😊

Cremet og smagfuld lasagnegryde fyldt med kød og grøntsager. Det minder unægteligt en del om almindelig lasagne – og så alligevel ikke, for denne tilberedes udelukkende i en gryde, og er klar på noget kortere tid end en ovnlasagne 😊 Lasagnepladerne stikkes simpelthen direkte i gryden og koger sammen med sovsen. Nemt og lækkert!

Denne udgave af lasagne er vældig oplagt på en hverdagsaften, men er også ret genial om søndagen til at få tømt ud i grøntsagerne inden en ny uge skydes igang. I det hele taget en hverdags – og børnevenlig ret, som passer perfekt til gråvejr eller på dage, hvor man bar trænger til rigtig hyggemad 🤗

Til 4 pers skal du bruge:

  • 1 – 2 spsk smør til stegning
  • 3 fed hvidløg, finthakket
  • 1 løg, finthakket
  • 500g hakket oksekød
  • 3 gulerødder, groftrevet
  • 4 stængler bladselleri, finthakket
  • 1 squash, groftrevet
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 2 spsk tomatpuré
  • 2 stk okseboullionterninger
  • 4 -5 dl vand
  • 6 lasagneplader, knækket i mindre stykker
  • 1/2 spsk tørret basilikum
  • salt og peber
  • 50g revet ost

Sådan gør du:

  • Put løg, hvidløg og smør i en stor gryde- sauter til løgene er klare og bløde.
  • Tilføj kødet og lad det brune godt under omrøring.
  • Tilføj derefter gulerødder, bladselleri og squash sammen med hakkede tomater, tomatpuré, boullionterninger og vand. Lad det simre ca. 10 minutter.
  • Kom lasagnepladerne i og lad dem koge med i 10 min eller til de er møre. Tilføj basilikum og smag til med salt og peber.
  • Server i dybe tallerkner og top med revet ost 😊

Læs også: Pasta i fad med bacon, tomat og grøntsager