+45 51917135 kontakt@lachika.dk

Hermed 2 skønne outfits, der kan bruges ved poolen, på sightseeing og by night på din ferie. Hvad skal man have med? Her er den seneste trend og hvor du kan få det til en god pris! Det er 2 vidt forskellige looks. Så læs med hele vejen for at få inspiration til et stilet ferie look.

Leo Love

Anyhow, denne trend er her lidt endnu. Så hvis du endnu ikke er hoppet med på bølgen, kan du stadig nå det. Det er helt op til dig om du foretrækker en badedragt eller bikini. Men har du prøvet at tilsætte det en leopard nederdel og gule sandaler, for at gå på sightseeing i den by du er i? Gul og leo spiller bare sammen! Og hvis du foretrækker shorts frem for nederdele, så tag et par gule på. Til den kølige aften, kan du nemt smide en rå sort denimjakke udover, style det med et par sorte stiletter og et smukt bælte, og så er du klar til en tur ud i nattelivet.

Psst, mange af disse styles er for tiden på tilbud hos Molly og My.

Colour Love

Har du set den nye tendens til farverigt tøj? Hvis ikke må du tjekke det ud her. For den røde farve er spot on denne sommer. Igen kan du vælge om det er bikini eller badedragt, du er til. Men den røde badedragt går igen ved de store mærker, så måske det er på tide at hoppe i sådan en. Den er ihvertfald på min indkøbsliste. Til turen til og fra stranden, ville jeg bruge den smukke lange røde safran og colourblocke (skabe kontrast, typisk med stærke farver) det med et par pinke sandaler. Ja, jeg ved det lyder tosset, men alt er tilladt når det gælder farver. Du må satte skrig rød sammen med neon pink og orange som du har lyst til! Så go nuts! Til aftenen kan du nemt spice it up med en pink blazer, og pinke stiletter! Rød og pink! Sæt lidt kulør på din ferie.

Få fat i disse lækre sager hos Molly og My. Mange af dem er på tilbud.

Det var mit bud på 2 trendy outfits, som du kan have med på din sommerferie. Du kan altid finde mere inspiration i mine stories, hvor jeg jævnligt viser dagens outfit of today.

Tak fordi du læste med
Knus & Kram
Dorothea

Til dagligt arbejder jeg som designassistent i en modevirksomhed, og er derfor omgivet af lækkert tøj, jeg ikke kan holde mig fra at købe. Shhh, det siger vi ikke til banken…..